Εφημερίες Ιουλίου του Κ.Υ. Μύτικα. Μειώθηκαν προς το παρόν από 14 σε 9.


Οι εφημερίες του Κ.Υ. Μύτικα για το μήνα Ιούλιο θα είναι στις: 7, 8, 9, 10, 11, 13, 23, 28 και 29 του μηνός. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μία φορά τον μήνα γίνονται αιματολογικές εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ στο Κ.Υ. Μύτικα.
Οι εξετάσεις γίνονται με αιμοληψία στο Κ.Υ. Μύτικα (συνήθως κάποια Τρίτη) και με μεταφορά των δειγμάτων στο Κ.Υ. Αστακού, το οποίο στέλνει τις απαντήσεις πολύ σύντομα πίσω στο Κ.Υ. Μύτικα, απ' όπου τις παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι.
Τηλεφωνείτε για περαιτέρω ενημέρωση στο τηλέφωνο 2646081250 του Κ.Υ. Μύτικα.
Για την μείωση των εφημεριών αυτό που εμείς θα πούμε είναι ότι πρόκειται για μεγάλο πισωγύρισμα και το θεωρούμε απαράδεκτο που συνέβη. Δύο μήνες είναι αυτοί που μας καίνε, Ιούλιος και Αύγουστος, όπου ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται 5 και 6 φορές και δυστυχώς τώρα που πραγματικά καιγόμαστε, είχαμε μείωση εφημεριών αντί για αύξηση.
Η αιτία που συνέβη αυτό δεν είναι η έλλειψη γιατρών, αλλά ενός επιπλέον νοσηλευτή, μιας και οι δύο δικές μας νοσηλεύτριες με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα, έχουν πάρει μετακίνηση.
Βρέθηκε νοσηλευτής από το Μεσολόγγι, που έκανε αίτηση και ζήτησε τρίμηνη μετακίνηση για το Κ.Υ. Μύτικα και η 6η Υ.ΠΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει το πράσινο φως, αλλά το Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν δέχεται, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι δημιουργείται πρόβλημα στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου.
Τελικά μαθαίνουμε ότι δόθηκε μία λύση, με μία κατά κάποιο τρόπο μερική μετακίνηση του συγκεκριμένου νοσηλευτή, με 4 βάρδιες στο Κ.Υ. Μύτικα και 1 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για Ιούλιο και Αύγουστο και αναμένουμε και εμείς οι απλοί κάτοικοι της περιοχής και οι πολλοί επισκέπτες να την δούμε να υλοποιείται και το πρόγραμμα των εφημεριών του Ιουλίου σύντομα να αλλάζει, με αύξηση των εφημεριών εννοείται, γιατί ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει τα διοικητικά και τα ενδότερα της λειτουργίας των μονάδων υγείας, αυτό που γνωρίζει είναι η ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που λαμβάνει από το δημόσιο σύστημα υγείας, που τόσο πολύ επλήγη τα τελευταία μνημονιακά χρόνια, αναγνωρίζοντας όλοι ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του, η οποία είναι και οφθαλμοφανής και αντιληπτή από όλους όσους αυτόφωτα συνηθίζουν να σκέφτονται, η οποία επιβάλλεται και πρέπει να συνεχιστεί, με μεγαλύτερη ένταση και με διόρθωση λαθών και παραλήψεων που τυχόν συμβαίνουν.

* Οι εφημερίες του Κ.Υ. Μύτικα είναι μόνιμα αναρτημένες στην ενότητα ''Χρήσιμα''.

7 σχόλια:

 1. Τις υπόλοιπες μέρες δλδ ...κενο?θα πρωσπαθησουμε να μν παθουμε κατι στα κενα του μηνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολα τα παράδοξα και τα ακατανόητα εδώ τα διαβάζουμε.
  Στο δήμο επίκεινται και πάντα γινόταν προσλήψεις 60 εργαζομένων οχτάμηνης διάρκειας κοινωφελούς εργασίας και πάρολα αυτά οι απευθειας αναθέσεις στα εργα του δημου συνεχιζονταν και συνεχιζονται με αμειωτη ενταση
  και την ιδια στιγμη στο Κ.Υ. Μυτικα με δυσκολία γινεται προσπάθεια απο τις υπηρεσιες υγείας να βρεθεί μια θεση νοσηλευτή για να καλυψει το κενό.
  εκτος και αν δεχθουμε οτι ο δημος βρισκεται σε αλλη χώρα και σε αλλη χώρα τα κεντρα υγειας του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βεβαια αν δεν μειωθουν οι εφημεριες το καλοκαιρι ποτε θα μειωθουν...μπραβο στους υπευθυνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες ότι τελικά η λύση με την μερική μετακίνηση του νοσηλευτή στο Κ.Υ. Μύτικα ναυάγησε μιας και αυτός ανακάλεσε την αίτηση μετακίνησης του, για τον λόγο ότι θεωρείται απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και υπάρχουν αντιδράσεις και από το εκεί σωματείο των εργαζομένων στην μετακίνηση του.
  Άρα οι εφημερίες για τον Ιούλιο παραμένουν 9 και πιθανόν να μειωθούν και άλλο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Αύγουστο αν δεν αλλάξει κάτι.
  Εμείς εκφράζουμε την απογοήτευση μας γι αυτή την εξέλιξη, ο Θεός να βάλει το χέρι του το φετινό καλοκαίρι και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, διοικήσεις και σωματεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πως το χειμώνα έβγαιναν η εφημερίες και τώρα δεν βγαίνουν δεν έχει αλλάξει κάτι ή είναι του υπεύθυνου εκεί κόλπα καλοκαιρινα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. " στο μπάρ το ναυάγιο "
  ωραίο τραγούδι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.