Τραγικό δυστύχημα με θύμα 19χρονο από την Κανδήλα.


Δυστυχώς ένα πολύ δυσάρεστο νέο ήρθε να ταράξει όλους τους ανθρώπους της περιοχής. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι συμπατριώτης μας 19 χρονών περίπου, με καταγωγή από την Κανδήλα, έχασε την ζωή του ερχόμενος με το αυτοκίνητο του μόνος του, χτες πολύ αργά το βράδυ από Πάλαιρο προς Μύτικα.
Λίγα χιλιόμετρα πριν την παραλία της ''Ελιάς'', το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα. Κρίμα πραγματικά για ένα τόσο νέο άνθρωπο...
Μεγάλη προσοχή συμπατριώτες στους δρόμους... μεγάλη προσοχή...
Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους φίλους του..., πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πει κάποιος σε τέτοιες τραγικές στιγμές.

1 σχόλιο:

  1. Γιωργάκη καλό ταξίδι ...να σαι με τους αγγέλους..πόνεσε ολάκερο το Ξηρόμερο..πάντα θα σε μνημονεύουν η ψυχή και η καρδιά μας...καλό παράδεισο μάγκα..κουράγιο στην οικογένεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.