Δυστυχώς 9 οι εφημερίες στο Κ.Υ. Μύτικα για τον Ιούλιο, πιθανόν να μειωθούν και άλλο και για τον Αύγουστο προβλέπεται ακριβώς το ίδιο.


Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Μύτικα και των χωριών της Αλυζίας καθώς και τους επισκέπτες, ότι με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι η λύση με την μερική μετακίνηση του νοσηλευτή από το Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Κ.Υ. Μύτικα, για την οποία προσφάτως σας είχαμε ενημερώσει, τελικά ναυάγησε μιας και αυτός ανακάλεσε την αίτηση μετακίνησης του, για τον λόγο ότι θεωρείται απαραίτητος για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και υπάρχουν αντιδράσεις όπως πληροφορούμαστε από το εκεί σωματείο των εργαζομένων στην μετακίνηση του.
Άρα οι εφημερίες για τον Ιούλιο του Κ.Υ. Μύτικα παραμένουν 9 και πιθανόν να μειωθούν και άλλο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Αύγουστο αν δεν αλλάξει κάτι.
Εμείς εκφράζουμε την απογοήτευση μας γι αυτή την εξέλιξη, ο Θεός να βάλει το χέρι του το φετινό Καλοκαίρι και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, διοικήσεις και σωματεία.
Ο Μύτικας και τα χωριά της Αλυζίας είναι γνωστό σε όλους ότι Ιούλιο και Αύγουστο σχεδόν πενταπλασιάζουν τον πληθυσμό τους. Τους μήνες του Χειμώνα είχαμε 14 εφημερίες, τώρα που ήρθε Ιούλιος και Αύγουστος, αντί να έχουμε αύξηση ή το χειρότερο τουλάχιστον να παραμείνουμε στις 14, πάμε στις 9 και πιθανόν να πάμε και παρακάτω..... Τα σχόλια περιττεύουν....
Δική μας γνώμη, το θέμα μπορεί να λυθεί εντός λεπτών της ώρας και το εννοούμε πραγματικά.

1 σχόλιο:

  1. Δέν νοείται η πολιτεία να προσφέρει και κατά διαστήματα πάντα προσφέρει, 65 θέσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας για τις άναγκες του δήμου Ξηρομέρου και την ίδια στιγμή η ίδια η πολιτεία και οι υπηρεσίες υγείας της να αδυνατούν να καλύψουν μία κενή θέση εργασίας με ειδικότητα Νοσηλευτή στο Κέντρο Υγείας Μύτικα Αλυζίας του δήμου Ξηρομέρου.
    Εάν ενδεχομένως υπήρχε καλύτερος συντονισμός των υπηρεσιών υγείας και εργασίας της πολιτείας ίσως να είχε λυθεί το θέμα που πρέκυψε στο Κ.Υ. Μύτικα και αφορά την περιοχή επτά κοινοτήτων , των δύο νησιών μας Καλαμου-Καστού και Αλυζίας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    μέλος του συλλόγου φίλων Κ.Υ. Μύτικα Αλυζίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.