Απροσπέλαστο το Νεκροταφείο Μύτικα. Πραγματικά ντροπή.... (φωτογραφίες και βίντεο).


Λυπούμαστε πάρα πολύ που αναγκαζόμαστε να κάνουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά πως να κάνουμε τα στραβά μάτια σε μία κατάσταση που μας προσβάλλει όλους.
Αναγνώστης του Blog μας ήρθε πρωί - πρωί στη καφετέρια του αδελφού μου, όπου τον βοηθάω στην δουλειά και δίνοντας μας το κινητό του τηλέφωνο μας είπε: «Πάρε δες φωτογραφίες και βίντεο από το Νεκροταφείο του Μύτικα. Καλά λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Τώρα ήμουν εκεί και όλοι εκεί στο Νεκροταφείο που βρίσκονταν διαμαρτύρονταν και λέγανε, βγάλτε το στο internet μήπως και κοκκινίσουν και έρθουν να καθαρίσουν. Αίσχος και ντροπή.....».
Να ενημερώσουμε τους δημότες, που πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι για το 2018 ο Δήμος Ξηρομέρου για καθαρισμό των Νεκροταφείων έχει αναθέσει σε εργολάβους τρεις απ' ευθείας αναθέσεις συνολικού ποσού 24.480,15 €.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Ας μεριμνήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι... είναι θέμα σεβασμού, ανθρωπιάς και πολιτισμού.

3 σχόλια:

  1. Κι όμως το τέλος νεκροταφείου έχει έρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτροπιασμό και συνάμα θλίψη νιώσαμε σήμερα, εορτή του Αγίου Παντελεήμονος,κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον ομώνυμο ναό στο Κοιμητήριο Μύτικα σχετικά με την κατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.Πραγματική ζούγκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καΙ καντήλα το ίδιο χάλι . πήγα σε μνηνόσηνο στο βάρνακα και εκεί το νεκροταφείο ήταν κσθαρισμένο. γιατι? μισά καθαρίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.