Καλοκαιρινές στιγμές στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Γιατί κάποιες στιγμές πρέπει να τις συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός, ακόμα και αν ο άνθρωπος που κρατά την φωτογραφική είναι πανάσχετος με το αντικείμενο φωτογραφία και η φωτογραφική μηχανή είναι μία απλή κάμερα ενός smartphone. Όλη την δουλειά την έχει αναλάβει και την κάνει η φύση.
Υπέροχο δειλινό στον Μύτικα Αιτ/νίας.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στο φωτογραφο που συνελαβε τη στιγμη και ανεδειξε το τοπιο στον ιδανικο χρονο.Μακαρι το κοινωνικο περιβαλλον της Ελλαδας μας να συμβαδιζε με το φυσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.