Πρόσκληση Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ, με τίτλο «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός», την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Παραλιακή οδός Αστακού).
Θα μιλήσουν: Μανδέλος Γεώργιος, Παλαίμαχος Παναιτωλικού, Θωμάς Μαύρος, Διεθνής Ποδοσφαιριστής, Δευταιρέος Νίκος, Γενικός αρχηγός της ΑΕΚ & Γενικός Γραμματέας της λέσχης ιστορίας & πολιτισμού της ΑΕΚ, Βαμβακούλας Νίκος, Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής.
Την παρουσίαση θα συντονίσει το μέλος του Δ.Σ. κ. Στεργίου Δημήτριος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Θα προβληθεί νideο για τα 4 χρόνια λειτουργίας της Κοινωφελούς και του έργου της, καθώς και εικόνες απ' όλα τα χωριά του Ξηρομέρου.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.