Ανοικτή επιστολή του απερχόμενου Πρόεδρου του Αλυζιακού κ. Λευτέρη Κατσαούνη.


Του κ. Λευτέρη Κατσαούνη.
Απερχόμενος Πρόεδρος Α.Ο. Αλυζιακού.

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και μέλη του Αλυζιακού.
Τα τελευταία χρόνια υπηρέτησα τον Αλυζιακό Μύτικα από διάφορα διοικητικά πόστα, τα περισσότερα από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου.
Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με λιγοστούς συνεργάτες, κρατήσαμε τον σύλλογο σε ένα υψηλό επίπεδο, τόσο αγωνιστικής όσο και γενικότερης παρουσίας του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Πιστεύω ότι και σαν διοίκηση και σαν ποδοσφαιρική οικογένεια διδάξαμε ήθος, συνέπεια και ευγενή άμιλλα, κερδίζοντας τον σεβασμό όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου του Νομού.
Σήμερα, ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα σημείο που πρέπει να παρθούν σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το μέλλον του και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προχωρήσει παραπέρα.
Για να συνεχίσει η ομάδα την παρουσία της στον ποδοσφαιρικό χώρο χρειάζεται η συμμετοχή και η συμπαράσταση όλου του χωριού, φορέων και κατοίκων. Δεν μπορεί να πορευτεί μόνο με τη συμμετοχή στα συμβούλια και τις συνελεύσεις ατόμων που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Έχουμε κάνει Γενική Συνέλευση με τέσσερις παρόντες και καλούμασταν να εκλέξουμε εννεαμελές Δ.Σ. και να προχωρήσουμε την ομάδα. Κι όμως το κάναμε, επί σειρά ετών, με αντίξοες διοικητικές και οικονομικές συνθήκες, οι οποίες δυστυχώς χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο δύσκολες.
Για τους λόγους αυτούς, όλοι και ιδιαίτερα οι γονείς των παιδιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο, αν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα, πλαισιώστε την και συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθειά της. Έχει πολλά να προσφέρει στους νέους, αλλά και σε όλο το χωριό.
Η Γενική Συνέλευση στις 22/7/18 (δείτε εδώ) θα είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας και από αυτήν θα εξαρτηθούν πολλά.
Αν η παρουσία σας είναι όπως και στις προηγούμενες, δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε κάποιοι μεμονωμένοι, οι οποίοι στο τέλος κινδυνεύουμε να γίνουμε και γραφικοί. 

Με εκτίμηση

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Σωματείου
Λευτέρης Κατσαούνης

5 σχόλια:

  1. Δικό μας επώνυμο σχόλιο είναι ότι θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι νέοι, που μένουν μόνιμα στον Μύτικα και στα καφενεία εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τα πεπραγμένα της ομάδας, θα πρέπει να τολμήσουν και αυτό το ενδιαφέρον τους να το δείξουν και έμπρακτα. Επίσης και κάποιοι που έχουν οικονομική ευχέρεια.
    Το κύριο όμως κατά εμάς είναι ότι θα πρέπει να γίνει και μία σοβαρή συζήτηση, ποιος ο λόγος και ο σκοπός που την θέλουμε την ομάδα μας να υπάρχει. Αυτή η συζήτηση αν γίνει και αποφασίσουμε ακριβώς τα θέλω μας, επηρεάζει και τα οικονομικά κόστη λειτουργίας και συντήρησης της ομάδας, που είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι που αντιμετωπίζουν όλες ανεξαιρέτως οι ερασιτεχνικές ομάδες στα σημερινά δύσκολα οικονομικά δεδομένα και αποθαρρύνει νέους παράγοντες να ασχοληθούν και τους παλιούς να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλη αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία να τρέχει η ομάδα κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
    Εμείς από το ενδιαφέρον του απλού φιλάθλου, που αγαπάμε την ομάδα του χωριού μας, θα είμαστε παρόν στην Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως μια συγχωνευση των ομαδων Μυτικα και Κανδηλας εχουν σαν αποτελεσμα,μια πολυ ισχυρη ομαδα σε πολλους τομεις και με
    προοπτικες ΜΕΓΑΛΕΣ;Μια προσπαθεια συνεργασιας και βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να είμασταν γραφικοί τύποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πιό ωραίοι άνθρωποι μεταξύ μας είναι οι γραφικοί ,
      και μήν ακούς τι λέει η πλειοψηφία και οι πολλοί

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.