Ενοικιάσεις βαρκών και σκαφών στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Σας ενημερώνουμε ότι φέτος στον Μύτικα έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε δύο επιχειρηματικές κινήσεις στον τομέα ενοικίασης βαρκών και ταχυπλόων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες της όλης διαδικασίας ενοικίασης και για τις δύο εταιρείες, μπορείτε να βρείτε στους ιστοτόπους τους, που βρίσκονται μόνιμα καταχωρισμένοι στην ενότητα ''Χρήσιμα'' στο Blog μας.
Χαιρόμαστε πάρα πολύ που επιτέλους στον Μύτικα, ένα μέρος ιδανικό για θαλάσσιο τουρισμό, βλέπουμε από πέρυσι σε αυτό το κομμάτι να γίνονται σημαντικές επενδύσεις, σε κάτι που έλειπε πολύ και όλοι το αναζητούσαν και απορούσαν που δεν υπήρχε.
Με ιδανικό καιρό και χαμηλό κυματισμό ένεκα της γεωγραφίας της περιοχής, με τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας πολύ κοντά, με τα νησιά Μεγανήσι, Σκορπιό, Άτοκο, Λευκάδα και Ιθάκη σε προσιτή απόσταση, με πραγματικά αμέτρητες παραλίες, διαφορετικές μεταξύ τους σε απόσταση βολής από τον Μύτικα, με ασφαλές λιμάνι, αλλά και πολύ χώρο για αγκυροβολία αρόδο, ο Μύτικας είναι ιδανικό ορμητήριο για να κάνει κάποιος τις διακοπές του και να νιώσει την μαγεία, την ελευθερία και τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλεί η θάλασσα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.