Τοποθετήθηκε καντίνα στο λιμάνι του Μύτικα.


Στις 2 Μαΐου 2018 σας ενημερώσαμε για την ηλεκτρονική δημοπρασία της Κτηματικής Υπηρεσίας, για μία θέση καντίνας στο Λιμάνι του Μύτικα (ανατολικά λιμανιού), εμείς νομίζαμε ότι αφορούσε την γνωστή θέση που χρόνια τώρα γνωρίζαμε, εκεί που παλιά τοποθετούνταν και η γαλάζια σημαία για να γίνουμε συγκεκριμένοι (δείτε εδώ), γι αυτό και η παρακάτω φωτογραφία που τότε δημοσιεύσαμε.

Η θέση τοποθέτησης της καντίνας η οποία ήταν γνωστή για πολλά χρόνια.
Σήμερα διαπιστώσαμε ότι μία καντίνα έχει τοποθετηθεί στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα, σε άλλη θέση από αυτή που τοποθετούνταν για συνεχόμενα πολλά χρόνια, εφαπτόμενη με το αριστερό μπαστούνι του λιμανιού και δείτε εδώ την σχετική σύμβαση παραχώρησης της Κτηματικής Υπηρεσίας.
Να σας ενημερώσουμε ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει ουδεμία εμπλοκή το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου και απ' όσο γνωρίζουμε, και πιστεύουμε ότι δεν κάνουμε λάθος, οι θέσεις καθορίζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν εισήγησης του Τοπικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και απόφαση για την συγκεκριμένη θέση εμείς δεν γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε και είμαστε σίγουροι, ότι σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο τέθηκε θέμα να προχωρήσει ο Δήμος σε καθορισμό θέσεων καντινών στην παραλία Παλιόβαρκα και Παλιομάγαζα, οι οποίες δεν έγιναν δεκτές και κατά την γνώμη μας ορθώς δεν έγιναν δεκτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.