Με ιδιωτική πρωτοβουλία έκλεισαν τεράστιες λακούβες σε δρόμο του Μύτικα.


Είναι γνωστό σε όλους όσους κυκλοφορούμε στον Μύτικα, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του οικισμού, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση και το ίδιο πληροφορούμαστε ότι συμβαίνει και στην Δ.Κ. Αστακού αλλά και σε πολλές άλλες Τ.Κ. του Δήμου Ξηρομέρου (αρμοδιότητα του Δήμου).
Ένας από τους δρόμους που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι αυτός που ξεκινά από το σπίτι του Νίκου Νταή και καταλήγει πίσω από την εκκλησία του Αη Νικόλα στο σπίτι του Σπύρου του Γρίβα.
Τεράστιες λακκούβες επί πολλούς μήνες κάνουν αφόρητη την ζωή οδηγών αυτοκινήτων, δικύκλων και ποδηλάτων, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις από τους έχοντες την διοίκηση ότι είναι στα υπ' όψη για διόρθωση πολύ σύντομα.
Χτες το απόγευμα περνώντας με το ποδήλατο μας από εκεί, είδαμε τις λακκούβες να έχουν κλείσει με άσφαλτο και συναντώντας δύο γνωστούς εκείνη την στιγμή στον δρόμο, το σχολιάσαμε λέγοντας φωναχτά, επιτέλους ο Δήμος Ξηρομέρου τις έκλεισε και εκεί δεχτήκαμε την εξής απίστευτη απάντηση από τους δύο γνωστούς μας: «Ποιος Δήμος; Δεν τα ξέρεις καλά... Ιδιώτης τις έκλεισε» και μας είπαν και ποιος είναι.
Αδυνατώντας να πιστέψουμε αυτό που ακούσαμε, το βράδυ συναντήσαμε τον περί ου ο λόγος, τον ρωτήσαμε και μας επιβεβαίωσε το γεγονός. «Ναι εγώ πήγα και αγόρασα άσφαλτο (μας είπε από που) και έβαλα άνθρωπο να τις κλείσει όλες σε αυτόν τον δρόμο, γιατί δεν πήγαινε άλλο αυτή η δουλειά».
Τώρα τι να πούμε και τι να σχολιάσουμε εμείς; Καταρχήν συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας για την πράξη του και τα υπόλοιπα ασχολίαστα...


1 σχόλιο:

  1. Τα ίδια γίνονται και στο χωριό του Δημάρχου όπως λέγετε η πλατεία του χωριού του καθορίστηκε και βάφτηκε από ιδιώτες και σειρά θα έχει η παιδική χαρά που είναι μέσα στην βρομιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.