Το πανηγύρι της Παναγίας Ελεούσας στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Η αυλαία των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Μύτικα Αιτ/νίας, κλείνει με το μεγάλο πανηγύρι της Παναγίας Ελεούσας στην κεντρική Πλατεία του Μύτικα, στις 23 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη, όπου συνοδεία ορχήστρας με Δημοτικό και Λαϊκό πρόγραμμα θα γίνει ένα μεγάλο γλέντι για να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας.

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν γίνεται το πανυγήρι ποια μέσα στο προαύλιο χωρο του σχολείου που υπάρχει σαφέστατα ποιο πολύ χορος άρα πιο πολλά τραπέζια άρα ποιο πολλά έσοδα; Και γιατί δεν υπαρχει πίστα παρά μόνο το υπεριψωμενο σημειο της πλατειας; Ότι γίνεται να γίνεται σωστά όχι προχειρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.