Ο Επιτάφιος της Παναγίας στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Την Τρίτη 14 Αυγούστου, παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, είχαμε το απόγευμα την ιερή ακολουθία των Εγκωμίων του Επιταφίου της Παναγίας και στην συνέχεια, για πρώτη φορά στον Μύτικα, είχαμε την περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στους κεντρικούς δρόμους του χωριού μας.
Πολύ καλή κίνηση από τον εφημέριο του χωριού μας Παπά Γιώργη Πολίτη και πρόθεση του είναι να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο όπως μας είπε.


1 σχόλιο:

  1. Έγινε και πέρυσι περιφορά της εικόνας της κοιμήσεως της Θεοτόκου στους κεντρικούς δρόμους του χωριού,και το2015.Επίσης παλαιότερα γινόταν περιφορά της εικόνας της κοιμήσεως της Θεοτόκου στον εσπερινό γύρω από Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.