Και επίσημα παραιτηθείς ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από 7 Αυγούστου, είχαμε παραίτηση του δημοτικού Συμβούλου και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρου Λυμπεράτου, της παράταξης της πλειοψηφίας του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
Η παραίτηση έγινε με επιστολή - αίτηση του κ. Λυμπεράτου (δείτε εδώ) και έγινε αποδεκτή (δείτε εδώ) με τον κ. Δήμαρχο να ευχαριστεί τον κ. Λυμπεράτο για την παρουσία του έως τώρα (δείτε εδώ).
Πρώτος επιλαχών, που θα αντικαταστήσει τον κ. Λυμπεράτο, είναι ο κ. Τόγιας από Παλαιομάνινα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.