Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η παιδική ταινία στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.


Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Δευτέρα 13 Αυγούστου η προβολή της παιδικής ταινίας ''Robots''. Τα καθίσματα που αρχικά είχαν τοποθετηθεί, αποδείχτηκαν πολύ λίγα για τους μικρούς φίλους που ήρθαν να δουν την ταινία.
Η προβολή της παιδικής ταινίας έγινε υπό την επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Μύτικας - Αλυζίας στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ''Μύτικας Καλοκαίρι 2018'', που διοργανώνει η Τ.Κ. Μύτικα με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.