Βραδιά Ελληνοιταλικής φιλίας και προβολή βίντεο με τους ανθρώπους και τη κοινωνική ζωή του Μύτικα.


Πηγή: https://noma2013.blogspot.com

Στις 19 Αυγούστου ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα - Αλυζίας, έχει υπό την επιμέλεια του την βραδιά κινηματογράφου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ''Μύτικας Καλοκαίρι 2018''. Τελικά θα γίνει μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα και την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 09:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, θα προβληθεί το μικρού μήκους βίντεο (34 λεπτά) που ετοίμασε ο επί δεκαετίες επισκέπτης του Μύτικα Paolo Buttafava.
Σε μία λιτή και χωρίς ομιλίες και παρεμβάσεις εκδήλωση, θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο που αφορά την κοινωνική ζωή στον Mύτικα, από παλιές και νεότερες στιγμές, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους του Μύτικα, μέσα από τη ματιά και τη κάμερα του φίλου Paolo Buttafava.
Η φύση, η θάλασσα, οι μεζέδες, τα φαγητά, το ούζο, τα ψάρια, οι συνήθειες, το καφενείο, τα επαγγέλματα, οι άνθρωποι που έφυγαν και πολλά άλλα, σε 34 λεπτά βίντεο, όλο νοσταλγία, φτιαγμένο με μεράκι και πολύ αγάπη.
Πραγματικά σας προτείνουμε να παραβρεθείτε και να δείτε αυτό το υπέροχο βίντεο, να χαρείτε, να γελάσετε να νοσταλγήσετε, να συγκινηθείτε και να δακρύσετε.
Ένα πολύ μικρό δείγμα τριών λεπτών του βίντεο έχουμε παρακάτω και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 09:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, σε μία βραδιά Ελληνοιταλικής φιλίας, να βρεθούμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο με τους φίλους μας τους Ιταλούς, που μας τιμούν επί δεκαετίες με την συνεχή παρουσία τους στο χωριό μας.


Τα 3 πρώτα λεπτά του βίντεο των 34 λεπτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.