Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο «Ακαρνανικό Φως».


ΦΥΤΕΙΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΚ 30009
e-mail: akarnanikofos@gmail.com

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Ακαρνανικό Φως», μετά το πέρας της διετούς θητείας του, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου.
Το απερχόμενο Δ.Σ επιθυμεί την εκδήλωση υποψηφιοτήτων έτσι ώστε να πλαισιωθεί το ΝΕΟ Δ.Σ. με νέα μέλη, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, απαραίτητη προϋπόθεση ώστε ο Σύλλογος μας να συνεχίσει το έργο του και να διευρύνει τις δραστηριότητές του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα έως την Κυριακή 9/09/2018 στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.

Εκ του Δ.Σ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.