Παναγιώτης Στάικος: Η φιλοξενία από πλευράς του ημετέρου Δήμου προς τους παραθεριστές μας ήτο «άψογος».!!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Οι περισσότεροι από τους Ξηρομερίτες παραθεριστές έφυγαν από χθες φορτωμένοι αναμνήσεις από τις διακοπές τους και εμείς τους ευχόμαστε καλό Χειμώνα και του χρόνου με το καλό να μας ξανάρθουν. Εμείς εδώ στο Ξηρόμερο και ειδικά ο Δήμος Ξηρομέρου έπραξε τα δέοντα, για να τους φιλοξενήσουμε, που και φέτος προτίμησαν τις πατρογονικές τους εστίες για τις διακοπές τους;
Α όλα και όλα η φιλοξενία από πλευράς του ημετέρου Δήμου ήτο «άψογος».!!!!
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, μπορεί τον Χειμώνα στα Αγράμπελα να είναι μόνο (4) τέσσερα παιδάκια, αλλά το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου και το πρώτο του Αυγούστου ήταν (104) εκατόν τέσσερα.!!!! Και τι ήθελαν αυτά τα παιδάκια στο χωριό των γονιών τους;
Απλούστατα ήθελαν το γήπεδο 5 x 5, που φτιάξαμε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά δεν προλάβαμε να τοποθετήσουμε χλοοτάπητα, να είναι καθαρισμένο για να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να το απολαύσουν όπως στο παρελθόν.
Αλλά που να παίξουν ποδόσφαιρο τα παιδιά, όταν τα γαϊδουράγκαθα ήταν 1,5 μέτρο.!!!!


Και επειδή οι Ξηρομερίτες ξέρουν να ανταποδίδουν την φιλοξενία όπως πρέπει, οι Αγραμπελιώτες υποσχέθηκαν τον Μάιο, που έρχεται με βήμα ταχύ, να ανταποδώσουν την φιλοξενία στην Δημοτική Αρχή δεόντως.!!!!
Αλλά και στον Αστακό όπου οι καλαμιές τριάντα μέτρα από την θάλασσα και πενήντα μέτρα από τον Παιδικό Σταθμό και την Παιδική χαρά κοντεύουν, να ξεπεράσουν σε ύψος ακόνη και τριώροφες οικοδομές, η κατάσταση είναι χειρότερη παρά το γεγονός, ότι το είχα αναδείξει πριν από δύο μήνες περίπου.!!!!!





Υ.Γ.: Και παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ξηρομέρου, έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα το ποσόν των 88.007,21 € με απ' ευθείας αναθέσεις για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων, δείτε τις εικόνες ντροπής και από το Νεκροταφείο Βασιλόπουλου, το οποίο υποτίθεται πως είναι καθαρισμένο.!!!!!
Εμείς δεσμευτήκαμε ότι με τα έξι ευρώ, τα οποία πληρώνουν οι Δημότες ως τέλος Νεκροταφείων, θα τα έχουμε να λάμπουν, αφού ο καθαρισμός τους θα γίνεται με ενιαία δημοπρασία για όλα τα νεκροταφεία και με το ποσόν αυτό ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος να κόβει κάθε 15 ημέρες τα χορτάρια και να μαζεύει τα απορρίμματα κάθε εβδομάδα και έτσι θα λάμπουν, γιατί για εμάς είναι χώροι Ιεροί, αφού εκεί έχουμε αγαπημένους μας ανθρώπους.!!!!









Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 20/8/2018

Παναγιώτης Στάικος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.