Μέλος της Εθνικής Ελλάδος TAE KWON DO ITF ο Χριστονίκος Αντώνιος.


Με αθλητή ο σύλλογος μας πλαισιώνει την Εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων και βετεράνων!!! Καλή επιτυχία στον αθλητή μας καθώς και σε όλη την Ελληνική αποστολή.

MEΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ TAE KWON DO ITF Ο ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ. Ο νεαρός αθλητής της Νίκης Παλαίρου και του Ακαρνανικού Αλυζίας, πραγματοποίησε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα στην Θεσσαλονίκη και όλη η αποστολή αναχώρησε σήμερα για το Μινσκ της Λευκορωσίας, όπου και θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο Minsk Belarus World Championships 2018.
Την αποστολή θα ακολουθήσει και ο προπονητής των συλλόγων κ. Καϋμενάκης Σπύρος, ο οποίος δήλωσε: «Τι να πρωτοπώ για τον Αντώνη.... για το ήθος του, για την αγάπη του για αυτό που κάνει, για τις θυσίες του, για τον ιδρώτα, την επιμονή, και την υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, για την προετοιμασία του όλο το καλοκαίρι... του αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια…, μόνο συγκίνηση και την υπερηφάνεια προκαλεί το παράδειγμα του.
Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι του, καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο, καλή δύναμη και καλή επιστροφή..., εγώ θα μια πάντα δίπλα του ακόμη και στο μακρινό Μινσκμ, να τον καθοδηγώ και να τον καμαρώνω… ότι κι αν γίνει. Όμως αυτή είναι μια μοναδική στιγμή που όλοι οι αθλητές ονειρεύονται να τη ζήσουν. Εκπροσωπείς τον εαυτό σου, τον τόπο σου, το σύλλογο σου, τον δάσκαλο σου, την οικογένεια σου και τέλος εκπροσωπείς την ΕΛΛΑΔΑ…
Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ξηρομέρου για την βράβευση του νεαρού αθλητή, αλλά περισσότερο το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Αποστολάκη Γεώργιο, για την συνολική στήριξη της προσπάθειας που κάνουμε με τον νεαρό αθλητή».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.