Η μηχανή του χρόνου: Η ομάδα του χωριού μας ο Αλυζιακός.


Μία φωτογραφία όχι πολύ παλιά σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι αρχές της δεκαετίας του '90 και αφορά την ομάδα του χωριού μας τον Αλυζιακό. Την φωτογραφία μας της έδωσε ο Κώστας Βουλιέρης και αφορά την κατάκτηση ενός τουρνουά από τον Αλυζιακό.
Εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά οι παίκτες του Αλυζιακού: Νίκος Πολίτης, Πάνος Λεκατσάς, Κώστας Βουλιέρης, Ζώης Σκαρογιάννης, Σωτήρης Νικάκης και Θεόδωρος Παβέλης και κάτω ο μικρός Χρήστος Πολίτης, ο οποίος και αυτός μετέπειτα έπαιξε στον Αλυζικακό με μεγάλη επιτυχία, στον οποίο αφιερώνουμε την σημερινή μας φωτογραφία, μιας και σήμερα έχει τα γενέθλια του. Χρόνια πολλά Χρήστο.... πολύχρονος... να περνάς πάντα καλά εκεί στα ξένα και να ανταμώνουμε με κάθε ευκαιρία.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Βουλιέρη για την παραχώρηση της φωτογραφίας, όπως και πολλών άλλων, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσουμε σταδιακά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.