Προς κατασκευή καλός δρόμος για τον αρχαιολογικό χώρο στο ''Καστρί'';


Με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), εγκρίνεται και τροποποιείται παλαιότερη απόφαση για τοποθέτηση κεραίας της Vodafone στο Μέγα Όρος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου του Δήμου Ξηρομέρου. Οι συντεταγμένες που αναφέρει η απόφαση, αντιστοιχούν ακριβώς στο σημείο που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.
Η αναφορά μας σε αυτό το γεγονός γίνεται, επειδή πληροφορούμαστε ότι η εταιρεία θα κατασκευάσει - επισκευάσει το δρόμο για την πρόσβαση στην κεραία και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και για την πρόσβαση στον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί που γειτνιάζει, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολα προσβάσιμος και ίσως αυτή είναι η ευκαιρία που περιμέναμε ώστε επιτέλους να γίνει επισκέψιμος και να αναδειχτεί, γιατί αν αναμένουμε από τους δημόσιους φορείς και τους τοπικούς διοικούντες, θα περιμένουμε για πολλές ζωές ακόμα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο και ελπίζουμε η πληροφορίες μας να αποδειχτούν αληθινές και να δημιουργηθεί αυτός ο δρόμος, με την συνεργασία και της έγκριση της αρχαιολογικής υπηρεσίας βεβαίως.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.