Η ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 26/9/2018
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο Fax: 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com
Πληροφορίες: Γεωργούλας Κων/νος


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ διαθέτει πλέον δική της ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να αναζητήσετε στην δ/νση: http://kedix.gr/ (Κ.Ε.ΔΗ.Ξ. – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου).
Η ηλεκτρονική σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να υπάρξει άμεση και πρωτογενής πληροφόρηση για θέματα που αφορούν την Κοινωφελή, εσάς τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μαζί σας, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν.
Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα ιδρυτικά και διοικητικά της επιχείρησης, λ.χ. κανονισμούς λειτουργίας Κοινωφελούς, ΚΔΑΠ, Γυμναστηρίου, το ΦΕΚ ίδρυσης της Κοινωφελούς και το Διοικητικό της Συμβούλιο.
Επίσης, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δομές και χρήσιμα έντυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά περίπτωση. Υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα ΚΔΑΠ Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας, για το Βοήθεια στο Σπίτι Αστακού - Φυτειών, για το Γυμναστήριο Παπαδάτου και για Κοινωφελή προγράμματα ΟΑΕΔ - Προγράμματα στήριξης υπερήλικων Αλυζίας.
Επιπλέον, περιλαμβάνει στήλη με τις δράσεις της Κοινωφελούς (παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, περιβάλλοντος) αλλά και ειδική στήλη για τουριστική προβολή της περιοχής μας και της Κοινωφελούς. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, να προτείνετε δράσεις και να συμμετέχετε και εσείς.
Ακόμη, υπάρχει στήλη με ανακοινώσεις που αφορούν τις προσκλήσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, τα οποία είναι ανοιχτά και όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει και να λάβει σχετική ενημέρωση για θέματα που τον αφορούν ή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην ίδια στήλη θα βρείτε και ανακοινώσεις προκηρύξεων ή διαγωνισμών αλλά και προσκλήσεις για παροχή προσφορών για τις προμήθειες - υπηρεσίες που υλοποιούμε. 
Στην επόμενη στήλη είναι τα δελτία τύπου που θα βγάζει κατά καιρούς η Κοινωφελής και η τελευταία στήλη αφορά την άμεση επικοινωνία μαζί μας. Στο χάρτη θα βρείτε την τοποθεσία της επιχείρησης, το τηλ της, το φαξ, το μειλ, ενώ μπορείτε να στείλετε άμεσα μήνυμα, στο οποίο θα σας απαντήσουμε. 
Να ενημερώσουμε επίσης πως στις σελίδες των ΚΔΑΠ υπάρχει λινκ που οδηγεί στις σχετικές σελίδες τους στο facebook ενώ ανάλογα λινκ υπάρχουν και για σελίδες που αφορούν την επιχείρηση ή συνδέονται άμεσα μ’ αυτή. Τέτοια λινκ είναι η σελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΔΑΠ, η σελίδα του ΟΑΕΔ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα Κοινωφελή προγράμματα και γενικότερα, η σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου και τέλος η σελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου αναρτώνται όλες οι αποφάσεις, τα χρηματικά εντάλματα κλπ που αφορούν την Κοινωφελή Επιχείρηση.
Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. Σωστή η κίνηση και πρέπει και δικός μας Δήμος να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το κομμάτι το οποίο μπορεί να βελτιώσει πολύ την καθημερινότητα του δημότη στις συναλλαγές του με τον Δήμο και όχι απλά κάνουμε κάτι σαν υποχρέωση και για το θεαθήναι.
    Παράδειγμα κλειστά τα ΚΔΑΠ την Παρασκευή και το δελτίο τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα ανέβηκε εκτός από την επίσημη σελίδα της Κοινωφελούς.
    Για την σελίδα του Δήμου Ξηρομέρου θα τα πούμε αναλυτικά σύντομα, με την λέξη απογοήτευση να είναι η μόνη που θα πούμε προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε η ανακοίνωση δεν είχε ανέβει ως χτες την Παρασκευή. Εκ των υστέρων μπήκε. Όσο για την ημερομηνία μπορώ να σου βάλω ανακοίνωση στο μπλοκ με ημερομηνία το 1821. Τα περί γκεπελισμού αλλού και να είσαι πιο ευγενικός και όχι να λες ανοησίες μς κάλυμα την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.