Οι οριστικά επιτυχόντες των οκταμήνων για τις 65 θέσεις του Δήμου Ξηρομέρου.


Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων για την Κοινωφελή Εργασία στους Δήμους με οκτάμηνη σύμβαση. Σας παρουσιάζουμε εδώ το συνοπτικό αρχείο excel των 62 οριστικά επιτυχόντων στον Δήμο Ξηρομέρου (65 ήταν οι θέσεις).
Στα οριστικά αποτελέσματα δεν αναγράφονται ονοματεπώνυμα, αλλά ο αριθμός της αίτησης κάθε επιτυχόντα, μέσω του οποίου μπορεί να δει αν βρίσκεται τελικά στους οριστικά επιτυχόντες.
Εμείς από την μεριά μας θα πούμε ότι ελπίζουμε να έχει γίνει μία σωστή και σοβαρή προεργασία, ώστε να έχουμε ζητήσει καταρχήν τις κατάλληλες ειδικότητες και κατά δεύτερον, με σωστές τοποθετήσεις και διαχείριση του συγκεκριμένου προσωπικού, να ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό, ειδικά στον δικό μας Δήμο ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού.
Προσωπική μας γνώμη είναι, ότι για να υπάρξει καλύτερη απόδοση, όσον αφορά τους εργαζόμενους των οκταμήνων στον τομέα της καθαριότητας στα χωριά μας, θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να εμπλακούν οι Πρόεδροι των Τ.Κ. και της Δ.Κ., αναλαμβάνοντας ουσιαστικά χρέη προϊσταμένου για ορισμένο αριθμό εργαζομένων και λογοδοτώντας στα χωριά τους ο καθένας για το καθημερινό έργο που θα παράγεται στο τομέα της καθαριότητας.
Πραγματικά στα προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας του δημότη, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο έργο, αν υπάρξει απλώς σωστή οργάνωση και η δημοτική αρχή θα καρπωθεί προς όφελος της αυτό το έργο.
Μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα στα χωριά μας, αλλά και στις κρίσεις των δημοτών σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα θέματα της καθημερινότητας του, οι οποίες σήμερα είναι εξόχως αρνητικές και άσχημες για την δημοτική αρχή και όχι άδικα.
Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους επιτυχόντες...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.