Παναγιώτης Στάικος: Τελικά θέλει καθάρισμα το ποτάμι Καραϊσκάκη - Αστακός ναι ή όχι;


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Τελικά θέλει καθάρισμα το ποτάμι Καραϊσκάκη - Αστακός ναι ή όχι; Γιατί αν ήθελε καθάρισμα τον Απρίλιο, που η Δημοτική Αρχή πήρε μια απόφαση να το καθαρίσει με το ποσόν των 24.800 ευρώ με απ' ευθείας ανάθεση ως κατεπείγον, πράγμα το οποίο ήταν παράνομο, είχε μπροστά της όλο τον χρόνο να το δημοπρατούσε και να ωφελείτο ο Δήμος από την έκπτωση της δημοπρασίας, που στα χωματουργικά έργα συνήθως είναι μεγάλη.!!!
Γιατί μην κάνει καμιά θεομηνία και πλημμυρίσει το ποτάμι, γιατί τότε την ευθύνη δεν θα την έχει ο Στάικος (πονηρός ο βλάχος), αλλά κάποιοι άλλοι.!!!!
Γι αυτό ότι έχετε, να το κάνετε, γρηγορείτε, γιατί ο Χειμώνας είναι προ των πυλών.!!!!
Και κάποια παιδάκια ας αφήσουν και λίγη λάσπη στο ποτάμι, για να βρει ο εργολάβος και τίποτα να καθαρίσει και ας σταματήσουν το πέταγμα της λάσπης προς τον Στάικο, γιατί τους πήραμε χαμπάρι, ότι λένε σε κανά δυο μήνες, θα την κάνει γυριστή ο Στάικος, αφού τα κονομήσει και δεν θα κατέβει στις εκλογές (εδώ στην πιάτσα ζούμε και εμείς και η πιάτσα κελαηδάει εύκολα.!!!)
Παιδάκια μόνο αν με πάρει ο καλός Θεούλης θα γλυτώσετε από τον Στάικο, αφού πριν από 5 χρόνια μου κόψανε το μισό πνευμόνι και το πετάξανε στην γάτα και ήμουν και για καμιά 10ριά ώρες στον άλλο κόσμο και τώρα που έγινα και «τιτάνιος», αφού πέρυσι μου βάλανε και 8 καρφιά από Τιτάνιο και δυο λάμες με την σπονδυλοδεσία του Μπουράμα, δεν γλιτώνετε εύκολα από εμένα, αφού σκοπεύω να ζήσω για άλλα καμιά 35ριά χρόνια χα χα χα.!!!!


Έτσι λοιπόν ρώτησε ένας χωρικός κάποιον ……. καλά μωρέ …… για 100 χιλιάρικα κατέβασες τα παντελόνια και εκείνος μάγκας, ετοιμόλογος και ευφυής (δεν κουνάει την ουρά του όμως για Δήμαρχος, όπως κάποιοι άλλοι) του απαντάει: Να δεις φίλε πως ήταν τα παντελόνια όταν τα ανέβασα.!!!!
Έτσι η πιάτσα τα ξέρει όλα και ας νομίζουν κάποιοι, ότι οι πιάτσα τους θεωρεί άφθαρτους, αυτή ξέρει πολύ καλά ποιος πήρε 100 με ουρά,  ποιος 80 με ουρά,  ποιος 50 με ουρά, ποιος 20 και ποιος 10, γιατί με τα ψιλά δεν ασχολείται η πιάτσα και όσο πλησιάζει η καταιγίδα, γιατί η πιάτσα τις εκλογές τις παρομοιάζει με καταιγίδα, που όσο έρχεται ο Μάης με βήμα ταχύ θα γίνεται πιο σαφής: Στενεύουν τα περάσματα λοιπόν και ας το αφιερώσουμε σε όσους το παίζουν άφθαρτοι, ενώ δεν είναι.!!!! 

Ο Τυμβωρύχος - Δημήτρης Μητροπάνος.
Αστακός 25/9/2018
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάικος με την ίδια ορμή μέχρι τον Μάη,
ο οποίος έρχεται με βήμα ταχύ.!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.