Πρόσκληση για Δ.Σ. Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 17.9.2018
Αριθ. πρωτ. 726
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ.
(ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την εικοστή πρώτη (21η) του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
1. ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΕ 32 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019.
3. ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ’ ΕΤΟΥΣ 2018-2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
Τακτικά μέλη.
1. Ναούμης Νικόλαος 
2. Βελόνας Απόστολος 
3. Σαλτογιάννης Χρήστος 
4. Kάντζου Δέσποινα 
5. Πολύζος Βασίλειος 
6. Κολλιάς Ιωάννης

Αναπληρωματικά μέλη.
7. Τσάρκος Βασίλειος
8. Ταμπάκης Ηλίας
9. Ζαγκότας Βασίλειος
10. Καλλισώρας Νικόλαος
11. Σταμουλάκης Σωτήριος
12. Τζοβόλα Ουρανία

3 σχόλια:

 1. Ως απλό μέλος της κοινωνίας μας εκφράζω την ηθική αλληλεγγύη μου στους εργαζόμενους-συμπολίτες μας των παιδικών σταθμών για την κατάφωρη αδικία που απεργάζονται και εν ονόματι του "νοικοκυρέματος" των δημοσίων οικονονικών του δήμου μας και όταν επι χρόνια ολόκληρα στο δήμο μας ακολουθείται αλόγιστη πολιτική στα οικονομικά του.
  Ο δημοκρατικός αγώνας για μια δικαιότερη κοινωνία, συνεχίζεται.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ Σπύρο, μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα και την κουβέντα που κάναμε κατάλαβα ότι έχεις ανάγκη επικοινωνίας και να δηλώνεις την ύπαρξή σου στην περιοχή και σε κατανοώ.
  Στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου δεν υπάρχει καμία κατάφορη αδικία. Οι εργαζόμενοι εργάζονται σε περιβάλλον πλήρους ελευθερίας και γι’ αυτό και αποδίδουν τα μέγιστα. Αυτό το αναγνωρίζουν άλλωστε και όλοι οι γονείς.
  Νοικοκύρεμα πραγματικά υπάρχει.
  Στην επόμενη ανάρτησή σου, να μας πεις το άλλο με τον Τοτό.

  Ο Φίλος σου,
  Μουρκούσης Βασίλειος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ Βασίλη !
  θεωρώ οτι ειναι φυσιολογικό και καλό να επικοινωνούν οι ανθρωποι μεταξύ τους για κοινά θέματα που τους απασχολούν ως κοινωνία ανθρώπων και ας τυχαίνει καμιά φορά σε μερικά ή και σε όλα να διαφωνούν.
  Οσο για τα πολλά και χρονίζοντα προβλήματα της κοινωνίας του δήμου μας, θεωρώ οτι απαιτείται για την λύση τους, μία άλλη πολιτική εναλλακτική πρόταση-με κοινό πρόγραμμα και χωρίς μεγάλες προσωπικές φιλοδοξίες , έναντι της σημερινής λαθεμένης πολιτικής με τα γνωστά σε όλους μας αρνητικά αποτελέσματα.
  Οταν αγαπητέ μου Βασίλη αντιληφθείς τόσο εσύ προσωπικά όσο και οι συναδελφοί σου στον δήμο μας , την αναγκαιότητα διαμόρφωσης μιας άλλης εναλλακτικής πρότασης , η σεβαστή σου γνώμη στην διαμόρφωσης αυτής της εναλλακτικής πρότασης , είναι ευπρόσδεκτη.
  Με προσωπική εκτίμηση !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.