Το γράφημα της μεταβολής των απ' ευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξηρομέρου που αφορούν λογισμικά (συντήρηση, προμήθεια, αναβαθμίσεις, συνδρομές, δικτυακές υποδομές κ.α). Στα 219.131,72 € το συνολικό ποσό.


Σας παρουσιάζουμε σήμερα το γράφημα μεταβολής των απ' ευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών του Προσώπων, που αφορούν λογισμικά (συντήρηση, προμήθεια, αναβαθμίσεις, συνδρομές, δικτυακές υποδομές κ.α).
Το γράφημα αφορά την παρούσα δημοτική αρχή, δηλαδή του 4 τελευταίους μήνες του 2014 και τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018 (δεν έχει τελειώσει ακόμη).
Τα νούμερα του γραφήματος προέρχονται από το αρχείο Excel που περιέχει όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών του Προσώπων, που αφορούν λογισμικά (συντήρηση, προμήθεια, αναβαθμίσεις, συνδρομές, δικτυακές υποδομές κ.α).
Το περιεχόμενο του Excel έχει διαμορφωθεί από ήδη δημοσιοποιημένα έγγραφα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ανοικτά και προσβάσιμα στον καθένα. Το αρχείο μας Excel αποτελείται από πέντε στήλες:
  • 1η στήλη: Συνοπτική περιγραφή ανάθεσης.
  • 2η στήλη: Ημερομηνία ανάρτησης στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
  • 3η στήλη: Υπερσύνδεσμος, ώστε να μπορείτε να δείτε το επίσημο έγγραφο.
  • 4η στήλη: Ονοματεπώνυμο αναδόχου.
  • 5η στήλη: Το ποσό της ανάθεσης.
Κάποιες λίγες από τις απ' ευθείας αναθέσεις πιθανόν να έχουν ανακληθεί ή να έχει γίνει και αντιλογισμός τους, δηλαδή να μην έχουν εκτελεστεί τελικά. Το πόσες από αυτές έχουν ενταλματοποιηθεί και πόσες όχι, είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσουμε.
Καταγράψαμε 45 απ' ευθείας αναθέσεις συνολικής αξίας 219.131,72 €.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο Excel.

5 σχόλια:

  1. Μισεύω και τα μάτια μου δακρύζουν λυπημένα,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζουν λυπημένα,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Στη ξενιτιά με στεναγμούς βραδιάζει ξημερώνει,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά βραδιάζει ξημερώνει,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Έχετε για ψηλά βουνά και κάμπη με τα δάση,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά και κάμπη με τα δάση,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    Θα σ’ αγαπώ, θα σ’ αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά ώσπου να ξεψυχήσω,
    αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι ότι φαίνεται ποιος κάνει κουμάντο. Σας έχει άπαντες γραμμένους και δεν τον ακουμπάει και κανένας. Φιλτατε συμπατριώτη πάντα τους ίδιους στίχους και πάντα η ίδια συγκίνηση. Μην το γράψεις πάλι, διότι μένω μακριά και δεν μου είναι εύκολο να παίρνω το αμάξι όλη νύχτα να έρχομαι στο Μύτικα για να βλέπω τον ήλιο να ανατέλλει από το λιμάνι. Μου δυσκολευεις τη ζωή. Το καταλαβαίνεις αυτό που λέω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΕΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ
      ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΟ :
      αργοτερα στην κάλπη με την πολύτιμη ψήφο σου "μαύρισέ τους"

      Διαγραφή
  3. Χθές δεν ήρθα γιατί όντως ήταν νύχτα. Όμως σήμερα θα είμαι εκεί. Και αν και τους μαυρίζω, δυστυχώς άλλοι περνουν τα μαύρα και τους έχουμε στο κεφάλι μας. Στο έχω ξαναπεί. Η εκτέλεση του Λουκιανού Κηλαηδόνη είναι αξεπέραστη σε αυτό το τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΠΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ: ψήφο ευθύνης.
      καλό σου βράδυ !

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.