Ευχαριστίες από τον συμπατριώτη μας, με καταγωγή από το Καραϊσκάκη, κ. Γεράσιμο Μαλούση.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στα δικαστικά μέγαρα, Αγρινίου, Λευκάδας και Μεσολογγίου, γιατί με στήριξαν στην μονοσταυρία στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δικαστικό Συμβούλιο του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και έστειλαν την υποψηφιότητά μου ψηλά.
Για μία ψήφο δεν πέτυχα την είσοδό μου, αφού έτυχε την 18 Οκτωβρίου να λείπουν τρεις συνάδελφοι για λόγους υγείας, που στήριζαν την υποψηφιότητά μου.
Αν ψήφιζαν θα ήμουν πρώτος, αλλά όπως λέγεται στα ανωτέρω δικαστικά μέγαρα, ήταν μια τεράστια προσωπική επιτυχία. Δεν πειράζει όμως γιατί η είσοδός μου στα Δικαστικό Συμβούλιο είναι θέμα δυο τριών μηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.