Ζημιές από το δίκτυο ύδρευσης σε οικίες στον Μύτικα.


Όπως και τον Ιανουάριο του 2018, έτσι και τώρα το ίδιο πρόβλημα με την υψηλή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης του Μύτικα (δεν ξέρουμε αν το ίδιο πρόβλημα έχει η Κανδήλα και ο Βάρνακας). Πολλές οικίες υπέστησαν ζημιές στον Μύτικα, όταν έσπασαν σωληνώσεις από βρύσες και θερμοσίφωνες εξαιτίας της υψηλής πίεσης στο δίκτυο, που έφτασε σε διψήφιο αριθμό bar.
Από τον Δήμο Ξηρομέρου δεν έχει υπάρξει καμία σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση για το θέμα και καλό είναι οι έχοντες την ευθύνη να πράξουν το καθήκον τους και να λάβουν τα προβλεπόμενα μέτρα, έστω και εκ των υστέρων (ξέρουμε για μία βαλβίδα εκτόνωσης στον Βορό), ώστε να προστατέψει τις περιουσίες των απλών πολιτών, που δεν φταίνε σε τίποτα να βλέπουν τα σπίτια τους ξαφνικά να πλημμυρίζουν, ενώ έξω έχει ήλιο και είναι χαρά Θεού.

2 σχόλια:

 1. Αγαπητοί συμπατριώτες που έχετε σπίτια στον Μύτικα και λείπετε. Ρίξτε με κάποιο τρόπο μία ματιά στα σπίτια σας (μέσω συγγενή ή φίλου) γιατί μαθαίνουμε για ζημιές σε κλειστά σπίτια.
  Χίλια συγνώμη για την αναστάτωση που σας φέρνουμε, αλλά πρέπει νε ελέγξετε ότι όλα είναι εντάξει στα σπίτια σας.
  Και πάλι συγνώμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αριάδνη Θεοχαρίδη16 Οκτωβρίου 2018 - 1:03 μ.μ.

  Ο δήμος δεν θα έπρεπε να ενημερώσει για το πρόβλημα και να δώσει οδηγίες στους πολίτες?ήταν τόσο δύσκολο?έτσι θα είχαν αποφευχθεί ζημιές..εμάς πλημμυρισε το σπίτι επειδή έσπασε ο θερμοσίφωνας λόγω αυξημένης πίεσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.