Απ' ευθείας ανάθεση για συντήρηση του ΚΗΦΗ Κανδήλας.


Σε απ' ευθείας ανάθεση ύψους 992 € προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση για εργασίες συντήρησης του ΚΗΦΗ Κανδήλας. Για το ΚΗΦΗ Κανδήλας έχουν κοπεί από τον Νοέμβριο του 2017, τρία εντάλματα πληρωμής συνολικού ύψους 14.850 € για την ανακαίνιση του και κατόπιν καταγγελιών κατοίκων από την Κανδήλα και επίμονων οχλήσεων προς το Blog, εμείς επιλέξαμε να αναδείξουμε το θέμα και να μην το θάψουμε, δηλαδή ότι το κτίριο του ΚΗΦΗ Κανδήλας στις 8 Αυγούστου 2018, παρά τα τρία εντάλματα πληρωμής που έχουν εκδοθεί, μόνο για ανακαινισμένο δεν έμοιαζε (δείτε εδώ).
Χωρίς να παραβλέπουμε και να μηδενίζουμε το σημαντικό έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, είμαστε στη διάθεση της ώστε να φιλοξενήσουμε όποιες απαντήσεις ή διευκρινήσεις αυτή κρίνει ότι πρέπει να δοθούν σχετικά με το ΚΗΦΗ Κανδήλας και για τις εργασίες ανακαίνισης, που ενώ από το Νοέμβριο του 2017 κόπηκαν τα σχετικά εντάλματα πληρωμής και άρα δρομολογήθηκε η πληρωμή των εργασιών ανακαίνισης, στις 8 Αυγούστου 2018, σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτό έμοιαζε να είναι υπό εγκατάλειψη.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απ' ευθείας ανάθεσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.