Ορκωμοσία του συμπατριώτη μας από την Μπαμπίνη κ. Διονύση Κομπλίτση.Από χαμόγελα συγκίνησης και χαράς πλημμύρισε σήμερα η αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μαζί τους και ένα δικό μας παιδί, ο Διονύσης Κομπλίτσης. Θερμά συγχαρητήρια στον Διονύση και στα άλλα παιδιά και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Διονύση και καλή σταδιοδρομία, όπως επίσης και τα συγχαρητήρια μας στον δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου και φίλο Δημήτρη Κομπλίτση. Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε Δημήτρη. Αυτές είναι οι χαρές κάθε γονιού....
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.