Παναγιώτης Στάικος: Προς αποκατάσταση την ακριβούς αλήθειας.


Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω, ότι έγιναν σκοπίμως από εσάς. Είναι αλήθεια ότι:
Πρόκειται για ένα έργο αξίας 2.800.000 €, τελειωμένο με το κλειδί στο χέρι, που έγινε η επίσημη παραλαβή του έργου το πρώτο εξάμηνο του 2011 από δημοτική αρχή του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά.
Μόνο που το έργο αυτό ξεκίνησε εξ ολοκλήρου στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, όπου αφού ΠΡΩΤΑ αναθέσαμε τις προβλεπόμενες από τον νόμο μελέτες, δημοπρατήσαμε το έργο με διεθνή διαγωνισμό, υπογράψαμε την σύμβαση με τον μειοδότη, ξεκίνησε η κατασκευή του και ολοκληρώθηκε εξ ολοκλήρου στην θητεία μου και παραλάβαμε και τα κλειδιά των σφαγείων, τα οποία παραδώσαμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή του κυρίου Σαμαρά, όμως είναι αλήθεια πως δεν προλάβαμε, να κατασκευάσουμε τον προ-βιολογικό των σφαγείων (αφού όλοι ξέρουμε τι παίχτηκε το 2010), ο σκοπός του οποίου είναι να διασπά τα βιολογικά υλικά (και κυρίως το αίμα, αφού αυτή την δυνατότητα, δεν την έχει ο βιολογικός της πόλης) και στην συνέχεια, γιατί έτσι όπως θα βγαίνουν από τον προ-βιολογικό των σφαγείων, δεν μπορούν να συνδεθούν με τον αγωγό, ο οποίος θα καταλήγει στην θάλασσα, αλλά θα πρέπει να γίνει ακολούθως η τελική τους επεξεργασία από τον βιολογικό της πόλης, για να καταλήξουν στην θάλασσα με τον υποθαλάσσιο αγωγό επεξεργασμένα σε ποσοστό καθαρότητας πάνω από 95%.!!!!
Επομένως για να λειτουργήσουν τα σφαγεία, εκτός από τον προ-βιολογικό τους, απαιτείται να λειτουργήσει πρώτα ο βιολογικός της πόλης.!!!!
Προς αποκατάσταση την ακριβούς αλήθειας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 27/10/2018

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Στάικος

Πρώην Δήμαρχος Αστακού

8 σχόλια:

  1. Αν ο τίτλος «Προς αποκατάσταση της ακριβούς αλήθειας», αφορά στο ότι δεν αναφερθήκαμε στο στάδιο κατασκευής των σφαγείων του Αστακού, που έγινε επί δημαρχίας του κ. Παναγιώτη Στάικου, θα το δεχτούμε, γιατί όλα τα άλλα που αναφέραμε είναι η ακριβής αλήθεια, η οποία για εμάς ξεκινά από την στιγμή της επίσημης παραλαβής του έργου, γιατί από εκεί και πέρα δημιουργείται το πρόβλημα, μιας και τα σφαγεία μένουν κλειστά έως σήμερα και από εκείνο το σημείο και πέρα εστιάζεται το δικό μας ενδιαφέρον.
    Η επίσημη παραλαβή έγινε από την δημοτική αρχή του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά και είναι ακριβές.
    Εκκρεμεί η κατασκευή του βιολογικού των σφαγείων και η σύνδεση τους με τον βιολογικό του Αστακού για να λειτουργήσουν τα σφαγεία και είναι ακριβές.
    Υπήρξε προεκλογική δέσμευση και επικαιροποίηση αυτής για άμεση λειτουργία των σφαγείων από την νυν δημοτική αρχή και είναι ακριβές.
    Και τελευταίο και πιο σημαντικό, 8 χρόνια τα σφαγεία με το κλειδί στο χέρι δεν λειτουργούν, σαπίζουν και φθείρονται και είναι ακριβές.
    Εδώ μπαίνει και το μεγάλο ερώτημα από εμάς. Γιατί; Σίγουρα κάτι δεν έχει πάει καλά. Κάπου υπάρχουν ευθύνες. Κάτι δεν υπολογίστηκε σωστά, γιατί έργο τελειωμένο 8 χρόνια και να μην λειτουργεί, κανένας δεν το βρίσκει φυσιολογικό νομίζουμε.

    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το λέει καθαρά ο κ. Στάικος. Το πρόβλημα δεν είναι ο προ-βιολογικός των σφαγείων, αλλά ο βιολογικός της πόλης. Όπως συνήθως, κάποιοι έβαλαν το κάρο μπροστά από το άλογο! Υπομονή λοιπόν μέχρι να ολοκληρωθεί ο βιολογικός! Μήπως ξέρει κανείς να μας πει υπεύθυνα γιατί και από πότε καρκινοβατεί η ολοκλήρωσή του;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ
    με δάνεια της Ελλάδας
    Ζήτω η Εθνική Αντίσταση των απλών ανθρώπων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Σπύρο εσύ το είπες καθαρά, λαϊκά και με απλά λόγια. Το κάρο πριν από το άλογο, εγώ το περιέγραψα με τα λόγια και το έθεσα λίγο πιο "κομψά".
    Σίγουρα κάτι δεν έχει πάει καλά. Κάπου υπάρχουν ευθύνες. Κάτι δεν υπολογίστηκε σωστά, γιατί έργο τελειωμένο 8 χρόνια και να μην λειτουργεί, κανένας δεν το βρίσκει φυσιολογικό νομίζουμε.

    ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2, 45
    ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ :
    ειναι σάν αγοράσουμε πρώτα μια τηλεόραση, ένα ψυγείο και ενα υπολογιστή
    χωρίς να εχουμε ηλεκτρικό ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι λοιπόν κύριοι πλακίτσα με τέτοια έργα ,αφού δεν γνωρίζεται πως ο βιολογικός ως μεγαλύτερο έργο ,ξεκίνησε 1,5 χρόνο πριν από τα σφαγεία και εκτελούντο παράλληλα και τα δυο και όταν τελείωσαν τα σφαγεία ,ο βιολογικός συνεχιζόταν .!!!
    Λίγη αυτογνωσία ,γνώση και σεβασμός δεν βλάπτουν .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2,8 εκατομυρια ευρω λεφτα του ελληνικου λαου σαπιζουν 8 χρονια και δεν ειναι πλακα αλλα τραγωδια και αν τα δημοτικα σφαγεια λειτουργουσαν ολα αυτα τα χρονια θα υπηρχε αναπτυξιακη τονωση στη περιοχη
    θυμιζει τα ολυμπιακα εργα που φτιαχτηκαν οχι για τις λαικες αναγκες αλλα για να κερδισουν καποιοι λιγοι
    ολα λαδι λοιπον και δεν εγινε τιποτα
    ολα σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.