Διευκρινήσεις για τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα.


Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι βρίζοντας ανώνυμα και απειλώντας, θα μας κάνουν να μην αναδεικνύουμε τα προβλήματα του τόπου, για την κατάσταση των φώτων όλο το Καλοκαίρι στο λιμάνι του Μύτικα, τα είχαμε πει με σχετική μας ανάρτηση τον Αύγουστο και κανένας επίσημα δεν τόλμησε να μας διαψεύσει, γιατί αυτά που γράφαμε μπορούσαν να τα επιβεβαιώσουν με τα μάτια τους όλοι οι πολίτες που πήγαιναν στο λιμάνι.
Αν δεν ήταν έτσι όπως τα λέγαμε θα γελοιοποιούμασταν μόνοι μας και σίγουρα θα δεχόμασταν και μία επίσημη ανακοίνωση από την Δημοτική Αρχή, που θα μας καταχέριαζε και δικαίως αν γράφαμε αναλήθειες.
Όμως η κατάσταση όλο το Καλοκαίρι με τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα ήταν αυτή που τότε είχαμε αναδείξει εδώ με 7 στα 17 φώτα να μην ανάβουν, όταν μάλιστα είχε ήδη εκδοθεί το ένταλμα πληρωμής για την τέταρτη επισκευή.
Επίσης είναι γεγονός ότι τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα, συνεχώς και με το παραμικρό παρουσιάζουν προβλήματα, παρά τα πάνω από 20 χιλιάρικα που έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια, τα οποία για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο είναι υπερβολικό και πολύ μεγάλο ποσό και κανονικά με αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να μην συζητάμε για τα 17 φωτιστικά του λιμανιού του Μύτικα για κάποια χρόνια.
Αντί λοιπόν κάποιοι να θέλουν να κάνουν το μαύρο σκοτάδι που συχνά πέφτει, άσπρο κατάλευκο φως, ας ασχοληθούν να λύσουν οριστικά το πρόβλημα το οποίο το βιώνουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το λιμάνι κάθε μέρα και εκτίθενται με αυτά που λένε.
Όσο για τους ''ανώνυμους'' υβριστές, αυτοί την δουλειά τους και εμείς το καθήκον μας...

3 σχόλια:

  1. ψιχαλα και αερακος και αμεσως σβηνουν
    πηγαδι χωρις πατο ειναι αυτα τα φωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα φωτα του λιμανιου του μυτικα καθρεπτιζεται η νοοτροπια ολων αυτων των παλιων που διοικουν τοσα χρονια
    Τους χορτασαμε
    Αρκετα ωφεληθηκαν
    Επιτελους δημαρχος
    Νεος
    Μορφωμενος
    Με ανοικτο μυαλο
    Με το βλεμα στο τουρισμο αλλα και στον αγροκτηνοτροφικο τομεα
    Οχι δημαρχος να σου βγαλω επιδοτηση και να σου ριξω μπετο
    Δημαρχος που θα τους κοιταει ολους το ιδιο
    Που θα νοικοκυρεψει τα οικονομικα
    Που θα κανει μελετες για να διεκδικησει εργα
    Ο δημος θελει φρεσκο αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μύτικας θέλει πρωτίστως ικανό πρόεδρο. Με το βλέμμα στην πρόοδο του χωριού, στην συνεργασία με τα γύρω χωριά και στην υλοποίηση στόχων, μικρων στην αρχή για να αποτελέσουν την στέρεη βάση για τα πιο μεγάλα. Και να τον τρέμει ο κάθε δήμαρχος αν δεν είναι συνεπής και δίκαιος. Επειδή θα τον στηρίζει το χωριό. Και όλοι μορφωμενοι είμαστε. Σπουδαγμένοι και ασπουδαχτοι. Ας μην περιχαρακωνουμε πράγματα. Ο τόπος μας εν έτει 2018 νοικοκυριό θέλει. Όχι μάστερ και διδακτορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.