Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα. Την Κυριακή έχει τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Αλυζιακός με Α.Ο. Κανδήλας.

Φωτογραφία αρχείου.
Την Κυριακή 18.11 στις 03:00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Μύτικα. Έχει το κλασικό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Αλυζιακού και του Α.Ο. Κανδήλας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία. Το παρελθόν, η προϊστορία και οι θύμησες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αυτών γειτονικών ομάδων, κάνουν αυτό το παιχνίδι πάντα σημαντικό και ξεχωριστό.
Ο Α.Ο. Αλυζιακός με 15 βαθμούς και όντας αήττητος στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, είναι στην 1η θέση έχοντας κάνει το πέντε στα πέντε, μαζί με τον Αμβρακικό Λουτρού και θέλει μέχρι τέλους να μείνει σε αυτή τη θέση.
Ο Α.Ο. Κανδήλας βρίσκεται στην 2η θέση, μόνος με 8 βαθμούς, και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά με καλά αποτελέσματα.
Επίσης να σας ενημερώσουμε τι έκανε η ομάδα μας ο Α.Ο. Αλυζιακός την προηγούμενη 5η αγωνιστική. Νίκησε όχι εύκολα εκτός έδρας την ομάδα του Ελαιοφύτου με 1 - 3. Προηγήθηκε με 0 - 1, ισοφαρίστηκε σε 1 - 1 και με δύο γκολ σε πέντε λεπτά του Σωτήρη Αποστολάκη, ο οποίος επέστρεψε για λίγες ημέρες από το εξωτερικό, ήταν στην αποστολή της ομάδας, μπαίνοντας αλλαγή περί το 70ο λεπτό, πήρε την δύσκολη νίκη.
Κλείνουμε την αναφορά μας, ευχόμενοι να γίνει ένας καλός αγώνας με τη φίλη και γείτονα ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά από 5 αγωνιστικές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.