Ορκίστηκε σήμερα ο μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Μύτικα. Προς επισκευή και το ασθενοφόρο.


Ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Μίλτου Ζαμπάρα, ο μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα, για την πρόσληψη του οποίου σας είχαμε ενημερώσει τον Απρίλιο του 2018 (δείτε εδώ).
Οι γνωστές και αναμενόμενες χρονοβόρες διαδικασίες των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθυστέρησαν την άφιξη του στο Κ.Υ. Μύτικα κατά 7 μήνες.
Η πρόσληψη του έγινε μέσω του διαγωνισμού 5Κ/2017 που έγινε μέσω ΑΣΕΠ, για πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).
Μαθαίνουμε ότι τώρα που έρχεται οδηγός στο Κ.Υ. Μύτικα, θα προχωρήσει και η επισκευή του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα, που βρίσκεται παρκαρισμένο και ακινητοποιημένο από το Καλοκαίρι του 2017 στο υπόστεγο του Κ.Υ. Μύτικα ελλείψει οδηγού και πλέον στις εφημερίες θα υπάρχει και ασθενοφόρο αλλά και αρκετά πρωινά, βοηθώντας παράλληλα και την λειτουργία του Κ.Υ. Αστακού.
Συγχαρητήρια στο νεοπροσληφθέντα και τον καλωσορίζουμε στον φιλόξενο τόπο μας.

1 σχόλιο:

  1. Καλώς να ορίσει ο άνθρωπος. Τον χρειαζόμαστε περισσότερο από όσο νομίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.