Προσλήφθηκε μέσω ΑΣΕΠ, μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Μύτικα.


Την πρόσληψη μόνιμου οδηγού ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Μύτικα είχαμε κατόπιν του διαγωνισμού 5Κ/2017 που έγινε μέσω ΑΣΕΠ, για πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).
Για όσους δεν γνωρίζουν, το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μύτικα βρίσκεται παρκαρισμένο και ακινητοποιημένο από το Καλοκαίρι στο υπόστεγο του Κ.Υ. Μύτικα ελλείψει οδηγού. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να το δούμε να κυκλοφορεί και να καλύπτει τα περιστατικά, στην πραγματικά απομονωμένη περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών μας Καλάμου και Καστού Λευκάδας.
Δείτε εδώ τις προσλήψεις των 144 εργαζόμενων ΔΕ, με τον οδηγό ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα στην θέση 82.
Συγχαρητήρια και τον καλωσορίζουμε στον φιλόξενο τόπο μας.

2 σχόλια:

  1. Θετικο και ακομα πιο θετικο να δουμε να λειτουργει το ασθενοφορο
    Το δικαιουτε ο κοσμος εδω ο οποιος ειναι σε απομονωση πραγματικη και οχι γιαλαντζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως να ερθει ο χριστιανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.