Ορίστηκε ο ανάδοχος του έργου: «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην επαρχιών Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου, Προϋπολογισμού 1.950.000 €.


Στις 7 Ιανουαρίου 2018, δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το έργο: «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην επαρχιών Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου, Προϋπολογισμού 1.950.000 €.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε το πρακτικό διεξαγωγής της δημοπρασίας, για την ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη και περιμένουμε σύντομα να γίνει η συμβασιοποίηση του έργου (αν δεν υπάρξουν ενστάσεις), ώστε να δούμε κάποια από τα πολύ προβληματικά κομμάτια του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου να βελτιώνονται.
Εκτιμούμε ότι σε αυτά πρέπει να περιλαμβάνονται τα 6 περίπου χιλιόμετρα της διαδρομής Βασιλόπουλο - Καραϊσκάκη - Αστακός και το 1,5 χιλιόμετρο περίπου του Κανδήλα - Βάρνακας, όπου η κατάσταση του οδοστρώματος και στις δύο αναφερόμενες περιπτώσεις είναι τριτοκοσμική.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.