Ένταλμα πληρωμής 13.350,36 € για δικαστική απόφαση διαταγής πληρωμής 42.532 € συν 260 € δικαστικά έξοδα.


Στην έκδοση εντάλματος πληρωμής ύψους 13.350,36 € προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, για μερική εξόφληση δικαστικής απόφασης διαταγής πληρωμής 42.532 € συν 260 € δικαστικά έξοδα.
Πρόκειται για την υπόθεση της διαταγής πληρωμής βάση της αποφάσεως 69/2018 που αφορά εργασίες όχι έκτακτες και κατεπείγουσες, αλλά εργασίες της σειράς και αναμενόμενες όπως: καθαρισμούς δεξαμενών (18.600 €), καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά του νέου κλειστού γηπέδου (6.200 €), καθαρισμός αγωγού και φρεατίων ομβρίων στη Παλαιομάνινα (12.152 €) και καθαρισμός φρεατίων ομβρίων Αστακού (5.580 €).
Για την σχετική υπόθεση σας είχαμε ενημερώσει και τον περασμένο Νοέμβριο (δείτε εδώ), με ένα λάθος από μέρους μας όπως αποδεικνύεται, ότι η συγκεκριμένη διαταγή πληρωμής πληρώνεται ως φαίνεται κατευθείαν από το ταμείο του Δήμου και όχι από το πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ των δικαστικών αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (όσον τουλάχιστον αφορά το μερικό αυτό ποσό). Ζητούμε συγνώμη για την λάθος ενημέρωση που τότε σας δώσαμε.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής.

3 σχόλια:

 1. Μισεύω και τα μάτια μου δακρύζουν λυπημένα,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζουν λυπημένα,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Στη ξενιτιά με στεναγμούς βραδιάζει ξημερώνει,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά βραδιάζει ξημερώνει,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Έχετε για ψηλά βουνά και κάμπη με τα δάση,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά και κάμπη με τα δάση,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  Θα σ’ αγαπώ, θα σ’ αγαπώ ώσπου να ξεψυχήσω,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά ώσπου να ξεψυχήσω,
  αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

  ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λεφτα υπαρχουν για ολους

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.