150.000 € για το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ξηρομέρου από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να υπάρξει προσαρμογή των παιδικών σταθμών στις απαιτήσεις του Π.Δ. 99/2017.


Με την υπ' αριθ. πρωτ.: 65941/20.11.2018 (ΑΔΑ: 61Κ3465ΧΟ7-8Υ6) απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, εντάσσεται το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ξηρομέρου στη πράξη «Εργασίες Βελτίωσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Ξηρομέρου», συνολικού προϋπολογισμού 150.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η συγκεκριμένη ένταξη γίνεται βάσει της πρόσκλησης 31630/28.6.2018 του Υπουργείου Εσωτερικών, με τον κωδικό 2017ΣΕ05500010 για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα με τίτλο «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017».
Δείτε εδώ την αποδοχή του ποσού και την εγγραφή του στον Προϋπολογισμό από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.