Τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Η πρόσφατη ανάρτηση μας στις 24 Νοεμβρίου για το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, ότι λείπουν υπολογιστές από το εργαστήριο Πληροφορικής του Μύτικα (δείτε εδώ), ώστε να επαρκούν για όλους τους μαθητές, ευαισθητοποίησε τους συμπατριώτες μας Μυτικιώτες κα Βάσω και κ. Γιάννη Τσαμπιέρη που κατοικούν στην Αθήνα και έτσι πριν καν συμπληρωθούν 7 ημέρες από την ανάρτηση μας, 4 πλήρη συστήματα υπολογιστών, με χαρακτηριστικά: Windows 10 Pro 64-bit, HP E8400, CPU: Intel® Core™2 Duo 3.00 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 160GB, 4 οθόνες 19'', 4 πληκτρολόγια και 4 ποντίκια, συνολικού κόστους 600 €, με εγγύηση 1 χρόνου και επέκταση εγγύησης μισό χρόνο, δώρο από τον προμηθευτή, έφτασαν και εγκαταστάθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.
Σε προφορική επικοινωνία που είχαμε με την κα Βάσω Τσαμπιέρη, μας είπε ότι θα αναλάβει η ίδια μαζί με τον Γιάννη να προμηθεύσει τους υπολογιστές, γιατί απ' ότι βλέπει δεν υπάρχει προκοπή από αυτούς που θα όφειλαν να το κάνουν. Δωρίζουν λοιπόν τους 4 υπολογιστές, γιατί και οι ίδιοι υπήρξαν μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα και εις μνήμη της μάνας τους Αθηνάς Τσαμπιέρη.
Το είπαν λοιπόν και το έκαναν....
Σιγά - σιγά βλέπουμε το εργαστήριο Πληροφορικής του Μύτικα να στήνεται εκ του μηδενός, μέσω εθελοντικών δωρεών και προσφορών και απομένουν και κάποια άλλα απαραίτητα υλικά ώστε το εργαστήριο να είναι πλήρες και αυτά θα αγοραστούν μέσω της Λαχειοφόρου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων (δείτε εδώ).0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.