Καλλιτεχνικές ζωγραφιές στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Γράφει ο Ανδρέας Ζαρκαδούλας.
Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.

Οι μαθητές ζωγράφισαν τον προαύλιο χώρο του σχολείου δίνοντας ένταση με τα χρώματα και τις ζωγραφιές που έφτιαξαν και έδωσαν ένα ωραίο τόνο στο σχολείο, όλα αυτά έγιναν χάρη στις δωρεές που έγιναν στο σχολείο μας από τον επιχειρηματία κ. Λιότο Παρασκευά που έχει τα Super Market Praxis και στο συνάδελφο, Πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγούλας και γονέα του σχολείου μας κ. Τριποτσέρη Κωνσταντίνο, οι οποίοι με τις δωρεές τους βοήθησαν να ομορφύνει το σχολείο μας.
Ας αποτελέσουν το παράδειγμα και για άλλες δραστηριότητες του σχολείου. Οι μαθητές, το διδακτικό προσωπικό και ο Διευθυντής του σχολείου ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.