Σημαντική νίκη με το πέρας του πρώτου γύρου για τον Ηρακλή Αστακού.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ 3 – 1. 

Με νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου έκλεισε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος Α΄ Αιτωλοακαρνανίας και η ομάδα βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια από την 8η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν, δύο ο Γιώργος Κοτρότσος, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, στο 34΄ και στο 68΄, ενώ μείωσε η ομάδα του Δοκιμίου στο 71΄ με τον Μπαλάφα, για να σφραγίσει τη νίκη στο 92΄ ο Μιχάλης Κοντοζήσης λίγα λεπτά από την είσοδό του στον αγώνα.
Αξίζει να αναφερθούμε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στην πλήρη ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών που ήρθαν φέτος καθώς και στο ήθος και στην αγωνιστική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να συνεχίσει το ίδιο καλά και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας υγιείς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το 2019 να είναι έτος ειρηνικό, δημιουργικό κι ελπιδοφόρο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.