Συσκότιση στην κεντρική πλατεία του Μύτικα.


Μας το επεσήμαναν νέα παιδιά φοιτητές, που έχουν έρθει στο χωριό αυτές τις ημέρες. Για τρεις τουλάχιστον ημέρες μαύρο σκοτάδι επικρατεί στην κεντρική πλατεία του Μύτικα και όπως μας είπαν δεν είναι καλή εικόνα η κεντρική πλατεία στο χωριό χρονιάρες ημέρες, να είναι στο μαύρο σκοτάδι.
Πάντως εμείς αυτό που ξέρουμε είναι ότι εκεί είχαμε και παλαιότερα συχνά προβλήματα με τον φωτισμό, με την εγκατάσταση να μην είναι ότι καλύτερο.
Οι φωτογραφίες είναι σημερινές.


2 σχόλια:

 1. Τα φώτα τα έσβησε ο Κασπάρ και ο Μελχιόρ. Διαμαρτύρονται για την εξαφάνιση του Βαλτάσαρ. Οεο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΎΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
  δουλεύουν ταμισά φώτα στο λιμάνι,εδώ στην πλατεία μαύρο σκοτάδι ,αλλά ο λογαριασμός στα τέλη φωτισμού πληρώνεται ολόκληρος από τους δημότες
  Πού θα βγει αυτή η κατάσταση κανένας δέν ξέρει
  και μετά θα μας κιόλας γιατί φωνάζουμε Χριστουγενιατικα
  τέλοσπάντων χρόνια πολλά ναχουμε την υγεία μας το κυριότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.