Τα Θεοφάνεια 2019 στην Κανδήλα Ξηρομέρου. (φωτογραφίες - βίντεο)Την Κυριακή 6.1.2019, με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στην Κανδήλα Ξηρομέρου. Το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία από τον π. Ευφρόσυνο Γρίβα, με τη παρουσία πολλών πιστών και στη συνέχεια τελέστηκε η Ακολουθία του Μέγα Αγιασμού.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν όλοι προς τη παραλία "Ελιά" - παρά τη παγωνιά - όπου τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού, όπου τρεις τολμηροί νέοι Κανδηλιώτες βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Ιονίου. 
Φέτος τυχερός ήταν ο Ηλίας Λιβιτσάνης και έπιασε τον Σταυρό, όπου πήρε την ευλογία μαζί με τον Δημήτρη Γρίβα και τον Χάρη Γιαννείο. 
Χρόνια πολλά... Καλή Φώτιση...Και του χρόνου!!!
Δείτε βίντεο και πολλές φωτογραφίες παρακάτω......0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.