Πρόστιμο για την μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Βαθύ Λιμιόνι» Νήσου Καλάμου Δήμου Λευκάδας.


Σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που ελήφθη στις 3 Ιανουαρίου 2019 και υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 € στη πλωτή μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Βαθύ Λιμιόνι» Νήσου Καλάμου Δήμου Λευκάδας, διότι σε αυτοψία επισημάνθηκαν 7 συνολικά παραβάσεις των περιβαλλοντικών όρων, όπως αυτοί έχουν εγκριθεί με την αριθμ. πρωτ. οικ 154569/28-12-2015 Απόφαση Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

  1. Μιλάμε για αντίσταση ο γαλιατσατος, όχι αστεία. Ανατριχιασα. Από ποιον έχουν κάνει μισθωτηριο για να φτιαξοφτ τις εγκαταστάσεις στο βαθυλιμιωνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.