Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Δ.Κ. Αστακού κ. Κώστας Γαλάνης.


Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε.
Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.
Διευκρινίζω εκ των προτέρων ότι η παραίτησή μου δεν έχει ουδεμία σχέση με προεκλογικές τακτικές και πολιτικά παιχνίδια συνδυασμών. Είναι έκφραση πικρίας και συγχρόνως διαμαρτυρίας για την αδιαφορία και υποβάθμιση τον θεσμού του Τοπικού Συμβουλίου, το οποίο υπολειτουργεί λόγω έλλειψης συντονισμού κυρίως και ενδιαφέροντος του Προέδρου.
Σε ένα τέτοιο Συμβούλιο δεν είναι δυνατόν να συμμετέχω, αφού δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω και μπορώ.
Η πικρία μου κορυφώθηκε με την πρόσφατη κακοκαιρία, όταν δημιουργήθηκε η γνώστη κατάσταση στο λιμάνι του Αστακού με το σωρό των σκουπιδιών και αντικειμένων εντός και εκτός θάλασσας. Αυτή η απαράδεκτη εικόνα δεν συγκίνησε και δεν δραστηριοποίησε ούτε υπεύθυνο, ούτε εργάτες καθαριότητας του Δήμου.

Αγανακτισμένος, πήρα πρωτοβουλία κι άρχισα να καθαρίζω μόνος μου, τα ιδιαίτερα επιβαρυμένα σημεία στη θάλασσα, που μπορούσαν να βλάψουν την κίνηση των μικρών σκαφών. Φυσικά με την κίνησή μου αυτή ήθελα πιο πολύ να εκφράσω την πικρία μου για την περιφρόνηση των αρμοδίων προς τον τόπο και το πρόσωπο μου, αφού ο ίδιος επίμονα ζήτησα τη δραστηριοποίηση τους σε αυτό το θέμα και εισέπραξα αδιαφορία, κάτι που με θίγει προσωπικά, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησα και υπηρετώ, όσο μπορώ, αυτόν τον τόπο.
Πιστεύω ότι σύντομα κι από τη θέση του Προέδρου θα είμαι σε θέση να υπηρετήσω το όραμα μου. Η απόφαση μου για παραίτηση είναι αμετάκλητη και παρακαλώ να την κάνετε δεκτή.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.