Η Μαρία Λεκατσά "χρυσή" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO και πάλι.Η Μαρία Λεκατσά χρυσή Πρωταθλήτρια για ακόμη μια φορά και φέτος. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO I.T.F Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθη στην Ιερισσό Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Ιανουαρίου 2019, κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία - 72 Κg.
Έτσι η Μαρία Λεκατσά (Α.Σ. Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη), θα πλαισιώσει την Εθνική μας ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας στις 2-8/4/2019. 
Η Κανδήλα μόνο περήφανη μπορεί να είναι για τις συνεχείς επιτυχίες της και ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα πρώτη!!!

2 σχόλια:

  1. Η καλύτερη αθλήτρια της Αλυζίας. Σταθερή για πολλά χρόνια.
    Είμαστε περήφανοι για σένα Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Μαρία. Ευχομαι να είσαι υγιής και να συνεχίσεις να αγαπάς αυτό που κάνεις και υπηρετείς. Τον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.