Παναγιώτης Στάικος: Ακούει κανείς εκεί στην ΔΕΗ;;;;;;


Η περιοχή από Πηγάδια μέχρι Βαλόστρατο και Σουπί, όπου υπάρχουν πολλές κτηνοτροφικές μονάδες είναι (3) τρεις ημέρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και οι κάτοικοι εξάντλησαν την υπομονή τους, αφού η ταλαιπωρία που υφίστανται είναι μεγάλη, γιατί εκτός από την έλλειψη φωτός δεν μπορούν να λειτουργήσουν και τα αρμεκτήρια τους και υφίστανται και οικονομική ζημιά.
Και το σοβαρότερο είναι, ότι υπάρχει ασθενής, ο οποίος έχει μηχάνημα για συνεχή χορήγηση οξυγόνου για μια σοβαρή κατάσταση της υγείας του και απειλείται η ζωή του.
Παρακαλώ και την Δημοτική Αρχή να προβεί και εκείνη σε διαμαρτυρία προς την ΔΕΗ, για την ανεπίτρεπτη ολιγωρία τους.

Αστακός 31/1/2019

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.