Η διαμαρτυρία και το ψήφισμα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας του Αστακού.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, λαμβάνοντας υπόψη την αγανάκτηση των κατοίκων του τόπου μας, αποφάσισε να δώσει μια μάχη έναντι της απόφασης της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για κλείσιμο του καταστήματός της που εδρεύει στον Αστακό.
Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την υλοποίηση αυτής της απόφασης, πραγματοποιήσαμε έκτακτο συμβούλιο και αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω Ψηφίσματος, ώστε να κάνουμε έκκληση να λάβουν υπόψη την άποψη των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής και να μην προβούν στο κλείσιμο του καταστήματος.
Έτσι την Πέμπτη 24/1/2019, μετά από κάλεσμα σε συλλόγους, φορείς, κατοίκους και μελών μας, βρεθήκαμε στο στέκι του Συλλόγου μας, όπου υπογράψαμε το ψήφισμα και κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα της Εθνικής για την διαμαρτυρία μας.
Στο δρόμο πήραμε υπογραφές από πολίτες, οι οποίες έφτασαν τις 602, που διαφωνούν απόλυτα με την απόφαση αυτή, τις οποίες αποστείλαμε στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο υποκ/μα του Αστακού και στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.
Ευελπιστούμε ότι θα λάβουν υπόψη τους τις ενέργειές μας και θα επανεξετάσουν το θέμα αυτό.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη στην πρωτοβουλία μας.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.