Απάντηση του κ. Λεωνίδα Παπαρίζου (σχετικά με την καταγγελία του), στον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Λιβάνη.


Αντιδήμαρχε, με την απάντηση σου στην καταγγελία μου και θέλοντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, υπέπεσες σε δύο βασικά ατοπήματα.
1) Η μελέτη 20/2018 της Δ.Τ.Υ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Προϋπολογισμού 2.500.000 €, συντάχθηκε προκειμένου ΝΑ ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. 
Σύμφωνα με την απάντησή σου ΘΑ χρησιμοποιηθεί για να ρυθμιστούν οι ατέλειες, από τα έργα, που θα μείνουν μετά το πέρας του προγράμματος του αποχετευτικού εσωτερικού δικτύου της πόλης του Αστακού.
- Δηλαδή ομολογείς ότι θα παραλάβεις έργο με ατέλειες από τον εργολάβο; 
- Το έγγραφο της Δ.Τ.Υ της Ι.Π. Μεσολογγίου με αριθμό 13160/31-7-2018 αναφέρει ρητά ότι το ως άνω πρόγραμμα αφορά αποκατάσταση από θεομηνίες και όχι αστοχίες προηγούμενων έργων.
- Εσύ βιάστηκες να φθάσεις να δημοπρατήσεις χωρίς καν να υπάρχει χρηματοδότηση.
2) Όσο αφορά για το ύποπτο της χρονικής στιγμής της καταγγελίας μου, έχω να πω τα εξής: 
- Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε δημότες Ξηρομέρου και αγαπάμε τον τόπο μας, χωρίς παραπέρα δημοτικές βλέψεις.
- Η αλληλογραφία με το Δήμο για τα ως άνω αιτήματά μου, έχει ημερομηνία 16-5-2018. 
- Σε επίσκεψή μου στο γραφείο σου, για να σου επιστήσω ότι η επιστολή που μου έστειλες ήταν μεγάλο λάθος με ψεύτικα στοιχεία, μου είπες ότι:
α) Πολλές φορές σου στέλνουν χαρτιά να υπογράψεις και δεν τα εξετάζεις…;;;!!! (Κάτι λέει ο λαός για αυτές τις υπογραφές).
β) Θα προσπαθήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα να τακτοποιήσεις το πρόβλημα. (7 μήνες πέρασαν).
- Όταν αναφέρεται “ύποπτο χρονικής στιγμής”, ο συντάκτης οφείλει να το τεκμηριώσει, διαφορετικά θεωρείται συκοφαντική δυσφήμηση και διώκεται ποινικά.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ 

Δημότης Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.