Τετρακόσια χιλιάρικα... έτσι για πλάκα.


Πηγή: Facebook.
Γράφει ο Πάνος Ηλ. Χολής.
Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ.

Έκτακτη επιχορήγηση 400.000 € δόθηκε στο Δήμο Ξηρομέρου από το Υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτες καταστροφές, που φυσικά δεν έγιναν στο βαθμό που να χρειάζονταν η έκτακτη επιχορήγηση.
Τα χρήματα με απόφαση της δημοτικής αρχής, θα διατεθούν για μικροεπισκευές καθημερινότητας που έτσι κι αλλιώς καλύπτονται από τον Προϋπολογισμό και όχι για κάποιο αντιπλημμυρικό έργο ή για επισκευές κατεστραμμένων αγροτικών δρόμων ή διευθέτηση ρεμάτων, χειμάρρων κλπ. που είναι και το λογικό, αφού υποτίθεται ότι γι’ αυτό το λόγο δόθηκαν.
Τα 400.000 € η δημοτική αρχή, θα τα μοιράσει με απ’ απευθείας αναθέσεις, προς ανεύρεση ψήφων και για να ενισχυθεί το προεκλογικό τάξιμο. Δεν έγινε διάλογος με τους Προέδρους, ούτε με τα μέλη της αντιπολίτευσης. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ.
Όσα μνημόνια και να φάμε στο κεφάλι, μυαλό δεν βάζουμε και οι διοικούντες το Δήμο μας δεν καταλαβαίνουν από δημόσιο χρήμα, την πάρτη τους κοιτάζουν, το βόλεμα ημετέρων και την αγορά ψήφων είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα στο μυαλό τους. 
Και ο τόπος συνεχώς ολισθαίνει, ερημώνεται..!!!
Η απόφαση πρέπει να αλλάξει και να επιλεγεί ένα έργο ανά δημοτική ενότητα για αντιπλημμυρική προστασία, ώστε να μην έχουμε στο μέλλον θύματα, τύπου Μάνδρας Αττικής.
Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος βλάπτει σοβαρά τον συνεπή φορολογούμενο και ωφελεί τους επιτήδειους. Οι επιτήδειοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι, ως εδώ και μη παρέκει, που λένε και στο χωριό μου!
Θα έχουμε συνέχεια…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.