Το ιστορικό μυθιστόρημα «Παπαχέλωβας» του συμπατριώτη μας κ. Σπύρου Καραβία.


Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα το ιστορικό μυθιστόρημα «Παπαχέλωβας» του συμπατριώτη μας κ. Σπύρου Καραβία το οποίο, όπως ο ίδιος αναφέρει, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αλλά έχει εμπλουτισθεί με μυθιστορηματικά στοιχεία και εξυπαρχής έχει διδακτικό σκοπό.
Μετά τις δύο ποιητικές συλλογές του που σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα: «Φύση, ζωή, αγάπη» και «Υδροχόος», μετά την ευγενική του άδεια, σας παρουσιάζουμε σήμερα και το ιστορικό του μυθιστόρημα, που πολύ πρόσφατα ολοκλήρωσε, που και γι αυτό μας έδωσε την άδεια και μας ζήτησε να το δημοσιεύσουμε.
Ο Σπύρος ο Καραβίας είναι ένας ανιδιοτελής άνθρωπος, πολυγραφότατος, με άποψη και φιλοσοφία ζωής και δεν θα πούμε περισσότερα, γιατί γνωρίζουμε ότι απεχθάνεται τα πολλά λόγια προβολής και τις περικοκλάδες.
Τιμή μας που φιλοξενούμε τα πνευματικά του δημιουργήματα και ευχή μας να ταξιδέψουν σε όσο περισσότερους αναγνώστες γίνεται, μιας και αυτός είναι ο σκοπός του Σπύρου Καραβία και μας τιμά πολύ και ιδιαιτέρως η φιλία του.

Βιογραφικό συγγραφέα.
O συγγραφέας Σπύρος Καραβίας γεννήθηκε από πατέρα ιερέα στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και έλκει την καταγωγή του από την επαρχία Παναγούλα του Δήμου Αλυζίας Αιτωλοακαρνανίας.
Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα, έλαβε ευρωπαϊκό δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης και υπήρξε Α΄ προπονητής των ομάδων καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ και πολλών άλλων. Δίδαξε στο κολλέγιο «Σαρασσότα» και στη Σχολή των Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Εργάσθηκε από το 1968 στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) και συνταξιοδοτήθηκε σαν Διευθυντής το 2003.
Μετά τη συνταξιοδότησή του, αφιερώθηκε στο συγγραφικό του έργο. Έχει συγγράψει τις ποιητικές συλλογές «Ταυτότητα», «Ιδέες και Μηνύματα», «Φύση, Ζωή, Αγάπη», «Υδροχόος» και «Επιλογή» και το μυθιστόρημα «Το τόξο του Οδυσσέα».

Διαβάστε το μυθιστόρημα του Σπύρου Καραβία Παπαχέλωβας εδώ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.